Vi tar totalansvar for dine Microsoft 365 skytjenester

Som ansvarlig og kreditert Microsoft leverandør kan vi effektiviserer administrasjonen og håndteringen av programvare og lisenser, slik at risikoen for uønskede kostnader og feillisensiering reduseres. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger for din hverdag

Vi hjelper deg med Microsoft 365

Microsoft 365 er en stabil og enkel tjeneste å bruke. Imidlertidig kreves det oppsett, administrasjon og vedlikehold for å holde tjenesten i toppform. Vi hjelper deg med å finne riktig Microsoft 365 løsning.

Fastpris

Forutsigbare kostnader

Du betaler en fastpris pr mnd pr bruker. En gang i mnd sender vi deg en oversiktlig og detaljert oppstilling over dine lisenser og forbruk. Ønsker du å gjøre noen endringer i abonnementstjenesten så kontakter du bare oss, så fikser vi det. Enkelt og greit.

Tilpasninger

Jobb smartere

Du har sikkert hørt om Sharepoint, Planner, Teams, BI? Alle de smarte verktøyene ligger tilgjengelig, men kan være vanskelig å ta i bruk uten drahjelp. Entry har lang erfaring, med planlegging, implementering og etablering av rutiner, prosesser og informasjonsflyt gjennom M365. Våre konsulenter kan hjelpe deg med å ta i bruk nye arbeidsverktøy og opprette en moderne og fremtidsrettet arbeidsplattform som er tilpasset dine behov.

Opplæring

Bli trygg og effektiv

Vi kan også tilby kurs og opplæring i Microsoft 365, både på spesifikke verktøy og temaer. Våre teknikere arrangerer egne arbeidsmøter hvor vi gjennomgår de forskjellige komponentene i applikasjonen/systemet. Vi legger nivået på kursene etter deltakernes kunnskapsnivå og legger stor vekt på å ha en praktisk tilnærming. Formålet er at brukeren skal kunne få en forståelse av hvordan systemet kan brukes effektiv i det daglige.

Enkelt, risikofritt og smart!

Hvis du allerede har et Microsoft 365 abonnement, så kan du flytte leverandøransvaret til Entry. Vi gjør hele flyttejobben uten noen nedetid for dere. Vi tar også gjerne en nærmere gjennomgang av lisensbehovet deres i forbindelse med et migreringsprosjekt. Ved å nyansere antall og type lisenser etter mer nøyaktig behov, vil dette kunne føre til besparelser. Dette handler om å skreddersy lisensene deres, slik at dere ikke betaler for programvare dere ikke bruker.

Har du spørsmål?

Vi kontakter deg

Legg igjen en melding så tar vi raskt kontakt. 

Du kontakter oss

Lurer du på noe. Trenger du noen hurtige svar eller ønsker å drøfte din IT-situasjon.