Vi hjelper deg med Microsoft 365

M365

Vi hjelper deg å opprette en moderne og fremtidsrettet arbeidsplattform, helt tilpasset din bedrift. Nedenfor har du en lettfattelig oversikt for hva du kan gjøre og hva vi kan hjelpe deg med å realisere.​

Velg

Vi hjelper deg å finne riktig 365 løsing

Hvilken pakke du skal velge er noen ganger opplagt, om det ikke er det, så hjelper vi deg med å velge riktig.

Microsoft 365 er en skybasert arbeidsplass, hvor du får mulighet til å digitalisere hele din arbeidsflyt, slik at du kan jobbe mer effektivt og sikkert. Tjenesten inneholder Officepakken, mange nye sky-produkter og avansert sikkerhet.​

Microsoft 365 Business Basic

Skytjenester ++

 ca 65,- pr bruker/mnd

Microsoft 365 Business Standard

Skytjenester og nedlastbare skriverbordsapplikasjoner ++

 ca 140,- pr bruker/mnd

Microsoft 365 Business Premium

Skytjenester og nedlastbare skrivebordsapplikasjoner og avansert sikkerhet ++

 ca 240,- pr bruker/mnd

Kjøp

Vi forvalter din løsning

Vi håndterer programvaren og lisenser, for å redusere uønskede kostnader og feillisensiering.

Om du vil holde det enkelt og oversiktlig, så kan du bestille lisensene via oss. Da slipper du å forholde deg til utløpsdatoer og bindingstider. Ettersom man kun betaler for antall dager lisensen har vært tilgjengelig er det svært fleksibelt i forhold til å flytte brukere mellom de mange Microsoft 365-planene og applikasjonene. Slik kan du unngå å betale unødvendig for funksjonalitet du ikke har bruk for.

Bruk

Vi konfigurerer og migrerer for deg

Vi setter opp plattformen slik at den er klar til bruk, og holder den i toppform. Du kan umiddelbart bruke e-post og applikasjonene du kjenner.

Vi kan også tilby kurs og opplæring i Microsoft 365, både på spesifikke verktøy og temaer. Våre teknikere arrangerer egne arbeidsmøter hvor vi gjennomgår de forskjellige komponentene i applikasjonen/systemet. Vi legger nivået på kursene etter deltakernes kunnskapsnivå og legger stor vekt på å ha en praktisk tilnærming. Formålet er at brukeren skal kunne få en forståelse av hvordan systemet kan brukes effektiv i det daglige.

Tilpass

Vi lager de små smarte verktøyene

Opprett automatiske reiseregninger, avtaleformularer, intranett, spørreskjemaer, kalkulatorer osv. Alle små programmer som gjør hverdagen litt enklere og mer effektiv.

Når du allerede har Microsoft 365, så ligger det en uendelig rekke med brukspotensiale og muligheter du kan ta i bruk. Tilpassede applikasjoner og ny skreddersydd funksjonalitet, som før var veldig dyrt og komplisert å utvikle, kan nå utvikles raskere og enklere, og stort sett til en mye mer fornuftig kostnad. Med litt innsikt og innsats, så kan du faktisk gjør mye selv også.

Utnytt

Vi utvikler tilleggsfunksjonalitet og binder forretningslogikken sammen

Når skal du bruke standardvare og når skal du skreddersy? Hva fungerer bra i dag? Når må du gjøre innsats? Vi har lang erfaring med å digitalisere og automatisere prosesser og utvikle effektive systemer.

Skal du virkelig ta ut potensialet og få "Bang for the buck", så se på dagens ressursbruk, hvordan informasjonen flyter, og hvilke rutiner og prosesser dere har i dag. For eksempel salgsoppfølging, dokumenthåndtering, administrasjonsaktiviteter, kundehåndtering osv. M365 har mange smarte løsninger for å tilpasse arbeidsflyt, binde sammen systemer og komlimentere andre systemer, presentere relevante data, og effektive samhandlingsmåter.

Har du spørsmål?

Vi kontakter deg

Legg igjen en melding så tar vi raskt kontakt. 

Du kontakter oss

Lurer du på noe. Trenger du noen hurtige svar eller ønsker å drøfte din IT-situasjon.