Enklere IT-hverdag

Smarte og stabile IT-løsninger

IT-leverandør til bedriftsmarkedet

ENTRY tilbyr et helhetlig ansvar for IT i din bedrift. Vi skreddersyr IT-løsninger som passer i dag - og som du kan vokse med i fremtiden. Vi er din kompetansepartner og er med deg hele veien, slik at ditt forretningspotensiale blir utnyttet gjennom smarte og stabile IT-løsninger.

Personlig

Det er ikke enkelt å huske på alt som har med IT å gjøre. Da er det godt å ha en leverandør i ryggen som systematisk jobber med nettopp å huske. Vi følger opp og utfører det vi avtaler.

Vi jobber forebyggende gjennom faste statusmøter og dialog. Fordi vi vet at det er viktig, for å kommer frem til de beste IT-løsningene. Men ikke mer enn akkurat passe, vi skal jo ikke bli lei av hverandre.

Fleksibel

Ulike forutsetninger og behov, krever et åpent sinn og en fleksibel tilnærming. Vi løser det meste og skaffer det meste.

Vi tar eierskap i din problemstilling, slik at du slipper å ta de 10 telefonene, skrive de e-postene, bruke alle de timene på å orientere deg og sanke informasjon. Det gjør vi for deg. Vi gir deg beslutningsgrunnlag, slik at din IT-hverdag blir enklere og mer effektiv.

Erfaren

Vi har vært i markedet i mer enn 10 år, og har svært kompetente ansatte med lang fartstid i bransjen. Vår erfaring og kunnskap kommer godt med når vi skal løse IT-utfordringer.

Vi skal være ærlig på det, vi har sett det meste og gjort dyrekjøpte erfaringer. Men vi har tråkket opp stien - og det nyter våre kunder godt av. Rett og slett fordi vi vet hva som fungerer og ikke.

Sentralt i vår forretningsmodell ligger fordelen i å ivareta kundens behov for kompleksitet og samtidig tilby ønsket om enkelhet. Målet er å forenkle IT-innkjøp ved å tilby skreddersydde løsninger der kunnskap, logistikk, finansiering, produkter og tjenester, sammen eller i kombinasjon, gir merverdi til våre kunder.

Jens Bergman Daglig leder

Høy kompetanse

Med over 10 år i markedet har vi opparbeidet en rekke kompetanseområder som gjør at vi løser våre kunders IT-utfordringer effektivt. Vi har en mange IT-muligheter å tilby din bedrift.

I dag betjener vi over 700 kunder innen de fleste bransjer, der kunden er viktig uansett størrelse. Ulike forutsetninger gjør oss mer motivert for å gi deg de riktige IT-løsningene. Kontakt vår salgsavdeling, og vi forteller deg gjerne mer om hvordan det er å være kunde hos oss.

Mange IT-muligheter

Vi kan levere alt fra internettlinjen frem til sluttbrukeren, med tilhørende tjenester og support via fleksible avtaler. Vi tilbyr også ASP/leid serverplass samt Skytjenester. Entry har egne Visma-konsulenter, og utvikler applikasjon-og websider.

  • IT-driftstjenester
  • IT-løsninger
  • Utvikling av forretningsapplikasjoner
  • Programvarehåndtering og lisensiering
  • Prosjektleveranser og innkjøp for videresalg
  • Skreddersydde løsninger
  • Spesialvarer
  • Over 640.000 forskjellige hardware og software produkter

Etablert:2005

Ansatte:15+

Kunder:200+

Omsetning(MNOK):60

Ant. artikler:850.000

Hvorfor være kunde hos Entry?

lightbulb_outline

Erfarne og dedikerte rådgivere

extension

Skreddersydde driftskonsepter

school

Sertifiserte teknikere og tjenester

mouse

Stort utvalg av merkevareprodukter

stars

Gode referanser og effektive leveringer

Vi finner IT-løsninger

ENTRY er en norsk IT-forhandler som leverer IT-produkter, løsninger og tjenester til privat og offentlig sektor. Vi kundetilpasser løsninger innen de fleste IT-fagområder, og tilbyr totale kundekonsepter som samler og forenkler våre kunders IT-innkjøp.

ENTRY tilbyr IT-produkter som dekker alle normale IT-behov en bedrift har. Vi kan i tillegg tilby en rekke spesialprodukter tilpasset bransjer med behov for sertifiseringer, dokumentert holdbarhet, brannsikkerhet etc.

Kontakt oss, så forteller vi deg gjerne mer om hvordan det er å være kunde hos oss.

Vil du vite mer om oss, hva vi gjør og hvordan?

expand_less