Kostnadsbesparende, fleksibelt og effektivt

Vi hjelper deg med å bygge en bro mellom dine tradisjonelle IT-løsninger og skytjenestene. Alt i en kombinasjon som er tilpasset bedriftens behov, ønsker og krav.

Hva er cloud?

Nettsky, cloud computing eller cloud er en samlebetegnelse på ulike typer programvare og IT-tjenester som tidligere ble produsert og lagret på virksomhetens egne servere – tjenester som ofte krevde store investeringer, men som nå leveres via internett. Det viktigste kjennetegnet på en skytjeneste er forretningsmodellen som er basert på at man kun betaler for det man bruker – enten det er løsninger for kommunikasjon, lagringskapasitet eller forskjellige applikasjoner.


Hva er fordelene?

Tjenester i nettskyen gir høy oppetid og sikker leveranse. Kostnadene blir forutsigbare og IT-kostnadene reduseres til en fast, oversiktlig sum. Og mens det ellers kan ta lang tid å implementere nye systemer og applikasjoner er etableringstidene i skyen vesentlig kortere. Dette gjør at IT-avdelingen slipper å bruke tid på daglig drift og heller kan fokusere på områder som differensierer bedriften og skaper konkurransekraft.

Våre skytjenester

Våre skyløsninger omfatter flere ulike skytjenester som serverkapasitet, alle typer programvare, sikkerhet, backup og vedlikehold. Kort sagt en god miks av IT-verktøy som du trenger i din IT-hverdag.

Backuptjenester

Vi har forskjellige backup og restore løsninger med forskjellige krav til sikkerhet og oppbevaring.

Leie av serverplass og kapasitet

Vi tilbyr forskjellige planer for datakapasiteter, både på kort og lang sikt.

Office 365

Office 365 er Microsofts pakketering av online tjenestene; Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online og Office Web Apps. Office 365 er en abonnementsordning der du betaler per bruker per måned for tilgang til tjenesten.

E-post

Entry forhandler Comendo sin sikkerhetsløsning for e-post og websikkerhet. Dette er en trygg, sikker og velprøvd plattform som er blitt levert i over ti år til bedrifter i hele europa - og plattformen er allerede tilpasset din bedrift.

Webhotell

Vi drifter og vedlikeholder dine websider på en av verdens mest utbredte og gjennomtenkte løsninger.

ASP - programvare levert som en tjenester

Vi tilbyr en fleksibel, sikker og moderne IT-løsning, basert på en sentralisert IT-drift og lokasjon av applikasjoner, hardware, og tilhørende IT-infrastruktur.

Nettverksadministrasjon via skyen

Wi-Fi tjeneste er basert på en sentralisert tjenesteplattform som administrerer og kontrollerer nettverksutstyr plassert hos virksomheten.

Vil du vite mer om skyløsninger, hva vi kan gjøre og hvordan vi kan hjelpe deg?

Vil du vite mer?

Kontakt meg, så kan vi prate om dine muligheter. Veien til en problemfri IT-hverdag starter hos Entry.

Kjetil Lund
E-post: kjetil.lund@entry.no | Telefon: 22 70 40 14

text
expand_less