Teknologi som spiller sammen

Velfungerende og effektiv IT-arkitektur

Vi sørger for at du har en velfungerende og effektiv IT-arkitektur.

Våre løsninger omfatter hele plattformen: klient, nettverk, servere, lagring samt digitale skjermløsninger – og programvare som binder disse sammen. Gjennom mange års erfaring i IT-markedet har vi utviklet effektive modeller for IT-leveranser.

Card image cap

Klienter

En stor bredde av markedsledende PC-er, tablets og smarttelefoner.

Vi tilbyr alt av nødvendig klientutstyr for at dine medarbeidere skal kunne utføre sine arbeidsoppgaver på en effektiv og god måte. Vi leverer alt fra smarttelefoner, nettbrett, bærbare og stasjonære PC-er, flerskjermsløsninger og printere.

Nettverk

Gjennomtenkte nettverksløsninger

ENTRY designer og leverer komplette løsninger innenfor server og lagring, virtualisering, nettverk, backup og restore samt nødvendige sikkerhetsløsninger for å beskytte virksomhetens informasjons- og IT-systemer. Vi samarbeider tett med de fremste leverandørene på markedet og kan levere prisgunstige løsninger.

Datarom

Alt av produkter og tjenester til serverrommet

ENTRY designer og leverer komplette løsninger innenfor server og lagring, virtualisering, nettverk, backup og restore samt nødvendige sikkerhetsløsninger for å beskytte virksomhetens informasjons- og IT-systemer. Hvis du ikke ønsker å drifte et eget fysisk datarom, kan vi ta ansvar for driften av hele eller deler av datarommet.

Sikkerhet

Stabile sikkerhetsløsninger

Vi tilbyr løsninger som sikrer nettverket mot datainntrengning og tap av viktig informasjon. Uansett om du trenger ny løsning for brannmur, anti-malware, kryptering, patch managment, autorisering, backup eller sikring av mobile enheter, har vi gode løsninger for både mindre og større bedrifter.

Programvare

Vi finner riktig programvare og kan hjelpe deg med å redusere dine programvarekostnader

Vi hjelper deg også med de riktige lisensene. Vi finner frem til hvilken lisensavtale som passer for deg, og hjelper deg med de utfordringer som ligger i et komplisert lisens regelverk. Hos ENTRY får du både nisjeprogramvare og programvare fra de store velkjente produsentene.

Backup

Fleksible løsninger for sikring av data

ENTRY Backup er en backup-lagring i skyen. Løsningen har fordelene fra den manuelle tapearkiveringen, ved at du kan ha noe data lagret lokalt for hurtig restore. I tillegg får du en kopi av data utenfor bedriftens lokaler. Systemet tilfredsstiller de strengeste internasjonale sikkerhetskrav.

Vi finner IT-løsninger

Punktlige leveranser

Vi håndtere all logistikk av IT-utstyr, fra planlegging og innkjøp til lagerhold, konfigurasjonstjenester, pakking og utsendelse. Vi har i tillegg også systemer for gjenvinning og videresalg av utrangert utstyr.

Vi tilbyr drop-shipment-leveranser til komplekse kundetilpassede vareleveranser, både i innland og utland.

Vi arbeider aktivt med varelogistikk hver dag, og har systemer for å optimalisere presisjon og punktlighet i våre leveringer.

Stort utvalg

Entry tilbyr IT-produkter som dekker alle normale IT-behov en bedrift har. Vi hjelper deg og sette sammen de beste løsningene av hardware, software, lisenser, nettverk- og serverprodukter.

Vi kan i tillegg tilby en rekke spesialprodukter tilpasset bransjer med behov for sertifiseringer, dokumentert holdbarhet, brannsikkerhet etc. Vi er ikke bundet til noen spesielle produsenter eller merker, og har over 500 leverandører å hente våre produkter fra. Det gjør at vi er svært leveringsdyktig i kombinasjon med gunstige priser.

Sertifiserte eksperter

Vårt salgteam er sammensatt av konsulenter med mer enn 10 års erfaring fra IT-bransjen. De er sertifiserte på de produktene vi selger og kan gi god veiledning til deg som kunde.

Da mange av våre kunder også kjøper IT-tjenester av oss, har vi også mye praktisk erfaring med de produktene vi selger.

Vi er spesialister!

Lenovo Hewlett Packard Enterprise Dell Intel Veeam Hewlett Packard (HP) Cisco vmWare

Vil du vite mer?

Kontakt meg, så kan vi prate om dine muligheter. Veien til en problemfri IT-hverdag starter hos Entry.

Magne Andersson
E-post: magne@entry.no | Telefon: 22 70 40 03

text
expand_less