Drift av dine datasystemer

Skreddersydde driftskonsepter

ENTRY er en fleksibel IT-driftspartner. Du har frihet til å velge en driftsløsning som passer eksakt dine behov. Gjennom vedlikehold av datasystemer, overvåkning, brukerstøtte, fjernhjelp og komplette systemleveranser, dekker vi de aller fleste behov. Plasser IT-driften din hos oss, da kan du frigjøre kapasitet, samtidig som du sikrer at dine dataløsninger er plassert i et godt miljø for IT-drift.

Oversiktlig og enkelt

Vi skreddersyr driftsavtaler, slik at du kan få utnyttet det teknologiske potensialet, og få ro i sjelen, til å drive din egen forretning til nye høyder.

Effektiv IT-hverdag.

Hos oss finner du ikke ufordelaktige bindingstider, A4-rammer og ferdigstøpte IT-driftskonsepter. Vi finner sammen en samarbeidsplattform, som best ivaretar og støtter opp om din forretning. Slik at vi kan gjøre en best mulig jobb med å drifte dine IT-systemer.

Alt - eller bare litt

Våre konsulenter ser på alle faktorer av et IT-system, og vi optimaliserer disse, både administrativt og teknisk. Vi bistår med drift av servere og infrastruktur, overvåker sikkerhetsfunksjoner, oppdaterer systemdokumentasjonen og korresponderer med både brukere og tredjepartsleverandører.

Din IT-ressurs

Vi er din IT-partner, med oversiktlige og enkle serviceavtaler, effektiv support og detaljert rapportering. Vi gir deg den optimale løsningen for din drift. Vi har også konsulenter du kan leie ved behov. Du trenger ikke egne IT-ansatte når du kan bruke oss, men vi samarbeider gjerne med eksisterende IT-avdeling.

Behovsavklaring, skreddersøm, dokumentasjon og sporbarhet i alle saker, er en selvfølge for oss. Gjennom sertifiseringer på alle våre hovedprodukter og teknikere, leverer vi høy kompetanse og kvalitet.

Haakon Hauge Teknisk sjef

Vil du vite mer?

Kontakt meg, så kan vi prate om dine muligheter. Veien til en problemfri IT-hverdag starter hos Entry.

Kjetil Lund
E-post: kjetil.lund@entry.no | Telefon: 22 70 40 14

text
expand_less