Stabilt webhotell

Webhotell for dine websider

Enten du skal bestille et domenenavn, skaffe nye websider til bedriften, eller ønsker en dedikert server - har vi løsningen for deg.

Vi gjør hele jobben

Som en del av vårt webtjeneste-tilbud, leverer vi også webhotell. De aller fleste av våre kunder synes det er enkelt og behagelig å forholde seg til en kontakt når det gjelder web. Med webhotell fra Entry tar vi oss av problemløsningen og ser til at dine websider er tilgjengelig for verden.

Alt du trenger - og mer til

Vi tilbyr stabile webhotell på Linux, med cPanel (markedets mest populære kontrollpanel) for å administrere webhotellet.

Vi leverer webhotell på Linux plattformen med støtte for PHP, Perl og Python programmeringsspråk. Alle webhotell kommer med cPanel – markedets mest populære kontrollpanel der en kan opprette epost-kontoer og lese webmail, sjekke statistikk over besøk, passordbeskytte mapper og en masse annen funksjonalitet. Antivirus og antispam er også inkludert.

Større webpakker og andre tilleggstjenester

Større webpakker er tilgjengelig på forespørsel. Det er også mulig å kjøpe mer båndbredde og andre tilleggsytelser:

Hva er et webhotell?

Et webhotell er en tjeneste på en server som gjør en bruker i stand til å publisere filer på Internett. Det vanligste er å bruke et webhotel til å publisere nettsider (website hosting).


Tema:
expand_less