Vi søker en IT-konsulent

Vi søker en IT-helt som ønsker å bygge en videre karriere innen IT-drift, og som ikke er redd for utfordringer, ansvar og kundedialog. Du har kanskje utdannelse innen IKT eller dataelektroniker. Vi tror du har noen år på baken med arbeidserfaring innen IT-drift, men fortsatt står i startgropen for å bygge en lang og innholdsrik IT-karriere. Du har erfaring innen etablering, drift og overvåkning av systemer og nettverk.

Arbeidsoppgaver

I det daglige vil du være en betrodd IT-teknisk ressurs for våre kunder.

Du vil bli mottatt som fagpersonen som gir høyt kvalifiserte råd, løser problemer og utfører IT-tekniske utfordringer. Du skal passe på, pleie og videreutvikle noe at det mest hellige og kritiske hos våre kunder, IT-systemene.

  • Du vil delta (og kanskje lede) IT-prosjekter for definerte kunder.
  • Du vil arbeide med implementering og drift av IT-plattformene.
  • Ha ansvar for å finne de mest effektive og smidige løsningene, aktivt delta i leveranse at IT-prosjektene, foreslå og kontinuerlig videreutvikle kundens IT-løsninger.

Kvalifikasjoner

Du vil garantert ikke kjede deg, da det er et bredt spekter av oppgaver og kunnskap du kan boltre deg i.

  • Du vil konfigurere, administrere, supportere, sette sammen, skape smarte og smidige tekniske IT-løsninger for våre kunder. Du vil arbeide med oppsett og leveranser av Microsoft skytjenester, vmWare, Veeam, Windows Server, SQL, Exchange, WSUS, Hybride løsninger for å nevne noe.
  • Som prikken over i’en så vil du få videreutviklet din kompetanse med Cisco nettverksutstyr, brannmur, switcher, servere og alt som hører til.
  • Du vil kommuniserer og samarbeide med It-kyndige personer på flere plan, fra sluttbrukeren til it-ansvarlig og daglig leder. Flytende norskkunnskaper og god engelsk fremstillingsevne, vil komme godt til nytte.
  • Noen ganger så er vi ute hos kunden, andre ganger så løser vi det fra kontoret. Så du må ha plettfritt vandel og førerkort Klasse B.

Egenskaper

Jobb med likesinnede som brenner like mye for IT-faget som du gjør.

Som IT-konsulent vil du inngå i et team med genuint IT-interesserte og kundefokuserte kollegaer, som er stolte av faget sitt, og setter sin ære og prestisje i å levere solide IT-tjenester. Det å være løsningsorientert og nysgjerrig, serviceinnstilt og strukturert er egenskaper som vil være avgjørende for at vi sammen lykkes.

Vi tilbyr

Om du griper mulighetene har du stor påvirkningskraft til å forme arbeidsdagen og videre karrieremuligheter.

Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Kursing og sertifisering, variasjon og relevant arbeidsinnhold. Kunnskapsdeling og formidling. Samarbeid og effektive beslutningsprosesser. Alt med en målsetting om å bygge deg og teamet opp på et høyere kunnskapsnivå og vokse med ansvaret. Slik at du står best mulig rustet til å uføre solide leveranser av IT-prosjekter til våre kunder.

Om Entry

Entry er en totalleverandør av IT-tjenester. Vi leverer komplette løsninger, inkludert drift og tekniske tjenester. Vi er 12 ansatte og er en sammensveiset gjeng, med stor interesse for faget. Våre medarbeidere er genuint interessert i IT, og tar mål av seg å alltid stille opp for kundene. Våre IT-konsulenter sitte på dybde- og breddekunnskap og stor interesse for å videreutvikle sin kompetanse. Vi deler erfaringer og kunnskap, og jobber som et felles team. Vi ønsker å skape merverdi, lønnsomhet og enklere IT-hverdag for våre kunder.

Kontakt oss


Tema:

Vil du vite mer?

Kontakt meg, så kan vi prate om dine muligheter. Veien til en problemfri IT-hverdag starter hos Entry.

Kjetil Lund
E-post: kjetil.lund@entry.no | Telefon: 22 70 40 14

text
expand_less