Vi finner riktig programvare og kan hjelpe deg med å redusere dine programvarekostnader.

Vi hjelper deg i jungelen av lisenser

Vi finner riktig programvare og kan hjelpe deg med å redusere dine programvarekostnader.

Entry har mange års fagkompetanse innen leveranser av ordinære programvare, og nisjeprogramvare. Vi har bygd opp et stort nettverk og vi hjelper deg til å finne riktig programvareløsninger.

ENTRY er eksperter i å levere programvare og verdiøkende tjenester til virksomheter med komplekse IT-behov. Maksimer utbyttet av investeringer i programvare

Vår oppgave er å sørge for at du oppnår best mulig vilkår ved kjøp av programvare som dekker dine kortsiktige og langsiktige behov. Vi hjelper deg også med de riktige lisensene. Vi finner frem til hvilken lisensavtale som passer for deg, og hjelper deg med de utfordringer som ligger i et komplisert lisens regelverk.

Hos ENTRY får du både nisjeprogramvare og programvare fra de store velkjente produsentene.

Lisenshåndtering

Vi hjelper deg å redusere dine programvarekostnader, gjennom optimalisering av dine programvareavtaler og korrekt lisensiering. Dine forretningsmessige endringer, på kort og lang sikt, utløser behovet for oftere å optimalisere programvareavtalene. Vi gir deg råd, om hvilke lisensavtaler som passer, og tar oss av dine lisensfornyelser, avstemninger og oppsigelser, slik at du alltid er oppdatert.


Tema:
expand_less