Smarte Office 365 løsninger

Smarte Office 365 løsninger

Det er verktøyene og løsningene i Office365 som gjør den smart å bruke.

Med Office365 får du hosting av Exchange, SharePoint, Lync, samt hele Office-pakken til en lavere kostnad enn om du bare skulle kjøpt Office-pakken separat. I tillegg dekker hver lisens 5 installasjoner av Office-pakken på ulike enheter på alle plattformer og mobile enheter.

For de aller fleste av oss er ikke teknologi så spennende. Med Office365 får du tilgang til de enkle løsningene. Du får med e-post, delt kalenderfunksjon, Office-produktene og 1TB gratis lagring i OneDrive for Business.

Overgang til nettskyen?

Hvis bedriften din er som de fleste andre bedrifter er dette et tema dere diskuterer, og med god grunn. Dere har tross alt mye å vurdere. Hva vil overgang til nettskyen egentlig koste. Vil de ansatte få muligheten til å arbeide på den måten og når de ønsker det samtidig som du beholder kontrollen? Hvordan kan du vite at bedriftens data er sikre?

Det er grunnen til at vi anbefaler Microsoft Office 365. Office 365 er en nettskybasert tjeneste levert av Microsoft som fører sammen de kjente Microsoft Office-programmene med profesjonell e-post, delte kalendere, direktemeldinger (IM), videokonferanser og fildeling. Med Office 365 får du sikre og profesjonelle verktøy med forutsigbare månedlige kostnader, uten investeringskostnader til infrastruktur. Få jobben gjort raskere fra nesten hvor som helst, arbeid med det Office du allerede kjenner!

Hva er Office 365?

Office 365 er Microsofts pakketering av online tjenestene; Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online og Office Web Apps. Office 365 er en abonnementsordning der du betaler per bruker per måned for tilgang til tjenesten.

Office 365 varianter

Enkel bruk Avansert bruk
  Exchange Online P1 Business Essentials Business Business Premium O365 Pro Plus E3
Lokal installert Office
Gir inntil 5 installasjoner + 5 til Pad/telefon
Online Online Office Business Office Business Pro Plus Pro Plus
50GB E-post, kontakter, delt kalender Ja Ja   Ja   Avansert versjon
Office på RDS(obs gjelder ikke delt fysisk hardware)         Ja Ja
Inkluderer CAL rettigheter på lokal server           Exchange, Lync og SharePoint
OneDrive Business, 1TB personlig lagring   Ja Ja Ja Ja Ja
Online møte, webkonferanse, IM,Video(Lync)
Logges i Exchange
  Basic   Basic   Full
Team-sider, intranettportal, og web (SharePoint)   Ja   Ja   Ja
On-Premise AD sync / Single sign-on Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Kan kombineres med samtlig O365 produkter Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Lisensvarighet 1 år 1 år 1 år 1 år v 1 år
Oppdatering til nye versjoner Alltid nyeste versjon Alltid nyeste versjon Alltid nyeste versjon Alltid nyeste versjon Alltid nyeste versjon Alltid nyeste versjon

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning og loser det hele veien til du tar i bruk Office 365.

Microsoft SPS Entry er en Microsoft sertifisert forhandler. Vi skreddersyr programvareløsninger som er best tilpasset ditt behov. Ta kontakt med oss idag på telefon 22 70 40 00 eller epost salg@entry.no


Tema:
expand_less