Oppgrader dine internettlinjer til dagens behov

Fiber, kobber og 4G basert.

Internett linjer – fiber, kobber og 4G basert.

Alle trenger stabile internettlinjer, som kan overføre store datamengder raskt, trygt og sikkert. Vi har løsninger som kan tilpasses ethvert behov.

Mange bedrifter har avdelingskontorer, filialer eller butikker på flere steder, noe som skaper kommunikasjonsmessige utfordringer. Vi har løsninger som knytter geografisk spredte avdelinger sammen i ett og samme, sikre nettverk. Brukerne kan dermed på en enkel måte benytte sentrale servere og systemer.

Vi leverer datakommunikasjon til bedrifter

I tillegg til internettaksess har mange bedrifter ytterligere behov for datakommunikasjon. For eksempel har en del bedrifter avdelingskontorer, filialer eller butikker på flere steder, noe som skaper kommunikasjonsmessige utfordringer. En IPVPN-løsning løser disse utfordringene, og knytter geografisk spredte avdelinger sammen i ett og samme, sikre nettverk. Brukerne kan dermed på en enkel måte benytte sentrale servere og systemer.

Vår jobbhverdag blir stadig mer nettdrevet og behovet for å overføre store datamengder øker hele tiden. Ulike produkter og teknologier for dataoverføring sørger for at din bedrift enkelt kan overføre store datamengder raskt, trygt og sikkert. Her kan teknologien enkelt tilpasses behovet.

For enkelte bedrifter kan det også være hensiktsmessig å plassere sitt virksomhetskritiske IT-utstyr i et datasenter. Ved å velge en slik løsning, såkalt Colocation, slipper bedriften å bekymre seg for sikkerhet og plass og utstyret blir overvåket 24 timer i døgnet.

Broadnet leverer fiberbasert datakommunikasjon – fibercom til bedrifter, operatører og virksomheter i offentlig sektor. Vårt brede produktspekter dekker behovene til de fleste virksomheter. Blant våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet.

Vårt fokus på bedriftsmarkedet gjør at vi kan utvikle dyp forståelse av din virksomhet, dine utfordringer og muligheter. Det gjør at vi kan levere markedets beste kvalitet og kundeopplevelse.

Sertifisert leverandør

ENTRY er en sertifisert leverandør av Broadnet internettlinjer. Vi kan blant annet levere følgende produkter:

  • Internett
  • Ethernet
  • IPVPN
  • Dedikert Kapasitet
  • Co-location

Tema: Teknologi
expand_less