Entry AS mottar pris for andreplass i Deloitte Technology Fast 50 kåring!

Med en omsetningsvekst på hele 2895%, er Entry AS en av toppkandidatene i den årlige kåringen om de raskest voksende teknologi-, media-, telekom- og bioteknologiselskapene i Norge i 2017.

God utvikling

Vi vokser og jeg føler vi er i godt sig. Denne plasseringen er veldig hyggelig og samtidig en god bekreftelse på at hardt og fokusert arbeide lønner seg. Det er alltid utfordrende å vokse fort, men vi har hatt et klart mål, helt fra starten av, og ha en profesjonell tilnærming på utfordringene for å bygge opp substans i selskapet. Vi har krevende, men lojale kunder, men også en god tilvekst av nye kunder. Det er gøy å se hvordan våre ansatte vokser med oppgavene og tar ansvar, uten at vi kompromitterer på tjenestekvaliteten.

Vårt konsept er å tilby en enklere IT-hverdag til våre kunder. Vi legger ned mye arbeid i å utvikle kundetilpassede IT-løsninger, hvor kompleksiteten er mindre og funksjonene fler. Så langt så ser det ut til at både budskapet og løsningene er noe som blir godt mottatt av våre kunder, forteller Jens Bergman, Daglig leder i Entry AS.

Det ser lyst ut

Deloitte har de siste 15 årene gjort analyser av Fast 50. Fast 50-listen består hvert år av de femti raskest voksende selskapene i Norge som baserer veksten på egenutviklet teknologi, og gir et interessant innblikk i hva som skaper vekst i Norge og hvor veksten skjer.

– Fast 50 listen viser et imponerende mangfold av teknologiutvikling innen en rekke sektorer. Dette er selskaper som har evnet å kommersialisere en egenutviklet teknologi, og skape vekst og arbeidsplasser basert på det. Basert på denne listen ser det lyst ut for verdiskapning i Norge, sier Andreas Enger, Partner i Deloitte Norge.

 Entry AS mottar pris for raskest voksende teknologi-, media-, telekom- og bioteknologiselskapene i Norge i 2017
Entry AS mottar pris for raskest voksende teknologi-, media-, telekom- og bioteknologiselskapene i Norge i 2017
Deloitte Fast50 Norge
Glad gutt, på vegne av Entry :)

Deloitte Fast50 Norge

Deloitte Technology Fast 50 er en prestisjefylt årlig kåring av de 50 raskest voksende teknologiselskapene i Norge basert på en prosentvis årlig vekst i omsetningen over en fireårsperiode, frem til og med siste innleverte regnskap for kalenderåret 2016.

Vinnerne av denne prisen varierer fra store til små offentlige og private selskaper, og de kommer fra alle segmenter innenfor teknologi: programvare, maskinvare, kommunikasjon, trådløs teknologi og biovitenskap.

Les mer om kåringen hos Deloitte


Tema: Teknologi
expand_less