Alt utstyr du trenger til møterommet

Alt utstyr du trenger til møterommet

ENTRY leverer et bredt spekter av møteromsutstyr. Skal du holde presentasjoner, holde effektive møter, eller ha videokonferanse, er det viktig med brukervennlige løsninger som er godt integrert i miljøet.

ENTRY har et stort utvalg av projektorer; fra små bærbare til tunge installasjonsmodeller. Vi har lang erfaring og høy kompetanse når det kommer til AV-løsninger. I tillegg har vi alt du kan tenke deg av tilbehør, alt fra fester og lerreter til lamper og presentasjonsverktøy.

Skjermer og projektorer

Vi leverer et bredt utvalg av bildeløsninger med skjermer og projektorer. Vi har lang erfaring med å finne riktig skjerm og projektor tilpasset ulike kunders behov. Vi finner den løsningen som tilpasset krav til størrelse, kvalitet og budsjett. Vi kan levere alt fra store videovegger til helt enkle møteroms skjermer og projektorer.

Videokonferanse

Vi leverer effektive samhandlingsløsninger for våre kunder. Stadig flere kunder ønsker å gjennomføre videokonferanse i virtuelle møterom. Dette reduserer reisetid og er mer miljøvennlig. Vi bistår våre kunder å finne riktig løsning med god kvalitet til riktig pris.

Digital Signage

Digital signage hjelper din bedrift å kommunisere med kunder og ansatte. Enten du er en butikk som ønsker å kommunisere til sluttkundene, eller et kjøpesenter som trenger en interaktiv kartløsning, så kan vi hjelpe deg. Vi kan leverer Digital Signage der hardware og styringssystem er samlet i en tjeneste.

Kontakt oss på telefon 22 70 40 00 eller epost, salg@entry.no, for spørsmål og tilbud rundt AV-løsninger.


Tema:
expand_less